Bundesliga | Bekijk hier programma, uitslagen en stand
Bundesliga: Donyell Malen, Jeremie Frimpong, Matthijs de Ligt. © Getty Images / Beeldbewerking: Sportnieuws.nl

Bundesliga | Bekijk hier programma, uitslagen en stand

08:42, 03-05-2024 / Laatste Update: 19:11, 03-05-2024

In de Bundesliga staan er nog maar drie speelronden op de rol. Hieronder vind je het actuele programma, de uitslagen en de stand in de belangrijkste voetbalcompetitie van Duitsland.

In Duitsland is de belangrijkste strijd al gestreden: Bayer Leverkusen mag zich kampioen noemen. Ook de Champions League-tickets zijn vergeven, op basis van de sterke prestaties van Duitse ploeg in Europa afgelopen seizoen. Wie er naast SV Darmstadt degradeert is nog niet helemaal duidelijk, al heeft 1. FC Köln de slechtste papieren.

Regels UEFA zorgen mogelijk voor bizarre situatie in Champions League: 'Bayern München kan extra Duits ticket voorkomen'

2 mei 2024, 14:27

Borussia Dortmund is door de 1-0 overwinning op Paris Saint-Germain zeker van plaatsing voor de Champions League van volgend seizoen. De club staat vijfde in de Bundesliga, maar doordat Duitsland het afgelopen seizoen in Europa goed gepresteerd heeft, levert dat ook een plekje in de CL op. De nummer zes van Duitsland kan ook nog de Champions League ingaan, maar uitgerekend Bayern München zou daar een stokje voor kunnen steken.

Programma Bundesliga

Stand Bundesliga

Uitslagen Bundesliga

Meer nieuws Bundesliga

Ga ook naar onze speciale online pagina over de Bundesliga. Hier vind je al het laatste nieuws, de programma's, alle uitslagen en statistieken en meer informatie over alle teams en spelers.