'Hij leeft': PSV'er geeft update over zwalkende ploeggenoot Malik Tillman
Malik Tillman. Getty Images, Instagram

'Hij leeft': PSV'er geeft update over zwalkende ploeggenoot Malik Tillman

23:43, 07-05-2024 / Laatste Update: 08:11, 08-05-2024

Malik Tillman is weer op sociale media opgedoken nadat hij maandag tijdens de huldiging van PSV de aandacht trok. Hij had behoorlijk wat gedronken, en dat leidde tot virale beelden.

Tillman had op de platte kar en de huldiging op het Stadhuisplein in Eindhoven ogenschijnlijk iets te diep in het glaasje gekeken. Hij raakte de weg kwijt en kon amper meer traplopen. Het leverde hilarische beelden op.

De weg kwijt

Na de rondrit op de platte kar kwam de selectie van PSV aan op Stadhuisplein. Eenmaal uit de bus geholpen ging Tillman op zoek naar het podium dat voor de spelers was opgebouwd. Halverwege de route raakte hij de weg kwijt. Zoekend keek hij om zich heen, om vervolgens maar terug te lopen richting de kar.

Traplopen

Toen de 21-jarige middenvelder eenmaal zijn weg de trap op had gevonden, moest hij daar even later ook weer van af. Gelukkig was de medische staf daar om Tillman te ondersteunen.

'Hij leeft'

Inmiddels kan iedereen weer opgelucht ademhalen. Er is namelijk weer teken van leven van Tillman. Zijn teamgenoot Ismael Saibari plaatste een foto van hemzelf en Tillman op Instagram met daar bij de tekst "hij leeft".

Instagramstory van Ismael Saibari