Fallon Sherrock in de Premier League: terecht of niet? (poll)

13 februari 2020

PA Sports

Het Premier League of Darts circus strijkt vanavond neer in Nottingham. De challenger van de avond is dit keer Fallon Sherrock. De dartster schreef afgelopen WK historie door op een PDC-toernooi mannen te verslaan. De PDC maakte van die stunt een dankbare pr-mijlpaal en gooide Sherrock overal in de strijd om haar en zichzelf te promoten.


Ze werd op de lijst voor de World Series of Darts gezet, had door heel Engeland interviews en kreeg half januari ook te horen dat ze mee mocht doen aan de Premier League of Darts. Daarin speelt ze donderdagavond tegen Glen Durrant. Maar is het eigenlijk wel terecht dat ze mee mag doen aan het grootste invitatietoernooi van het jaar?

Weinig gepresteerd
Voor het WK darts had bijna niemand nog van Sherrock gehoord. Ze won toevallig een startbewijs voor Ally Pally door een vrouwenkwalificatietoernooi te winnen. Daarna won ze natuurlijk knap van Ted Evetts en Mensur Suljovic op het WK, maar dat was het dan ook. Andere darters die heel 2019 knappe prestaties neerzetten, werden uit de spotlights gehouden. Mannen als Dave Chisnall, Adrian Lewis en James Wade hadden misschien wel veel meer 'recht' gehad op een uitnodiging voor de Premier League. Wat vind jij?

Fallon Sherrock in de Premier League of Darts:

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...