Deze 3 coureurs vonden jullie het beste tijdens de GP van Singapore
i

ANP

Deze 3 coureurs vonden jullie het beste tijdens de GP van Singapore

Trevor Wagener • 10:38, 23-09-2019 / Laatste Update: 08:44, 05-01-2024

De Grote Prijs van Singapore verliep al met al een beetje merkwaardig. Het begin was stroperig en uiteindelijk ging de meeste aandacht uit naar Daniel Ricciardo. De Renault-coureur begon vanaf de achterkant van de grid aan een geweldige inhaalrace. Vooraan was het allemaal maar een soort polonaise. Welke 3 coureurs vonden jullie uiteindelijk de beste?

In ieder geval niet Ricciardo, die de fout in ging. Hij moest pitten én weer achteraan aansluiten. Ondertussen pakte Sebastian Vettel de leiding over in de race, nadat Ferrari hem eerder de pitstraat in liet gaan dan Charles Leclerc. De Duitser gaf de zege niet meer uit handen. Als gevolg hiervan werd hij door de F1-fans op tv benoemd tot 'Driver of the Day'.

De 3 beste volgens jullie

Zijn ploegmaat Leclerc was terecht kwaad op zijn team en moest genoegen nemen met P2. Max Verstappen pakte het overige podiumplekje, nadat hij was begonnen op de 4e plek. Uiteindelijk vonden jullie, de Sportnieuws.nl lezers, dat Verstappen de beste coureur was in Singapore. Max kreeg (gemeten op maandagochtend half 9) 405 stemmen, 26 meer dan Vettel - die eindelijk weer eens won - en 230 meer dan Leclerc. De Monegask maakt de Sportnieuws top-3 compleet: