'F1-analist Robert Doornbos bedriegt Chantal Bles: hele restaurant kon meegenieten'
i

ANP

'F1-analist Robert Doornbos bedriegt Chantal Bles: hele restaurant kon meegenieten'

Marcel Roes • 19:03, 30-05-2023 / Laatste Update: 10:31, 12-12-2023

Oud-coureur en F1-analist Robert Doornbos zit in het nauw. Roddelqueen Yvonne Coldeweijer heeft de laatste dagen meerdere posts geschreven over de verkeerde afslagen die de racer neemt in de liefde. Volgens haar bedriegt hij zijn vrouw Chantal Bles.

Coldeweijer vangt van haar 'spionnen' op dat Doornbos, analist bij Ziggo Racing, andere vrouwen zoent. Maar dan ook echt aan de lopende band.

Robert en Chantal

De juicediva is er een beetje boos over, want Doornbos en Bles zijn in april 2023 getrouwd. En dan toch blijft Doornbos vrij open en bloot cheaten.

Hand onder de rok

Een spion die kennelijk ooggetuige was van een incident in een hotel, meldde dit: "Robert nam het ervan en zoop zich helemaal klem. Hij had dus een date meegenomen, waar hij tijdens het eten aan een stuk door aan liep te friemelen."

"Op een gegeven moment werd het zelfs zo onbeschoft, dat hij openlijk met zijn hand onder de rok van de meid zijn ding deed, terwijl het personeel van het restaurant kon meegenieten."

Sarah van Soelen

Ook komt ze met het verhaal dat hij een affaire had met iemand op het werk. Dat was in de tijd dat hij nog werkte bij PON Lucury Cars Rotterdam. En er was een slippertje met Sarah van Soelen.

Wie is Chantal Bles?

Chantal Bles is fashion stylist. In die rol werkt ze voor tv-programma's als The Voice, Ziggo Sport en Koffietijd. Ook geeft ze kledingadvies aan bekende Nederlanders, waaronder... Robert Doornbos.