130 duizend euro voor deze gast als Leicester kampioen wordt!

9 februari 2016

Leicester Mercury
Leicester City

Iedereen droomt ervan: de loterij winnen. Voor John Pryke komt deze droom steeds dichterbij. Voor het seizoen zette hij 20 pond in op de landstitel voor Leicester City. Dat kan hem over een paar maanden zomaar een ton opleveren!

De wedkantoren gaven voor het seizoen geen cent voor het kampioenschap van Leicester. Niet zo raar: vorig seizoen eindigde het 6 punten boven de streep op de 14e plek. Nu liggen de kaarten er compleet anders voor. Het team van Claudio Ranieri sprankelt en is met 5 punten voorsprong koploper van Engeland.

26 euro
De 59-jarige Pryke is niet de eerste van wie bekend wordt dat hij geld heeft ingezet op Leicester, maar hij is tot nu toe wel degene met kans op de hoogste buit. Hij had omgerekend 26 euro over voor de weddenschap en kon zo 100 duizend pond (ofwel 130 duizend euro) verdienen. Het lijkt erop dat Pryke een rijk man wordt.

“De quotes zagen er zo goed uit dat ik dacht: ik doe het gewoon”, vertelt hij in de plaatselijke krant. “Ik ben heel nerveus, maar heb er wel vertrouwen in.”