LOL: Lincoln City-fan langs de lijn in roze beha

12 september 2017

Simon Chanter

De Engelse voetbalclub Stevenage kwam een tijdje terug in opspraak, omdat de security aan de vrouwelijke voetbalfans had gevraagd hun beha te laten zien. Lincoln city fan Simon 'Sid' Chanter pikte dat niet en besloot op een wel hele bijzondere manier zijn statement te maken.


Hij kocht de allergrootste beha die hij kon vinden en trok deze aan naar de wedstrijd Stevenage - Lincoln City. De security van Stevenage wilde vorige maand ten slotte graag de beha van de vrouwelijke supporters zien, dus waarom niet de beha van Chanter. Zijn geliefde Lincoln City-tenue liet hij dus in de kast hangen, en koos tijdens deze wedstrijd voor een andere outfit: een roze beha en een donkerblauwe spijkerbroek.

Stomverbaasde security
Voor de wedstrijd begon had hij nog wel even de hulp nodig van een vrouwelijke Lincoln City-fan, want de bandjes van beha zaten nogal strak. De vrouw hielp hem even een handje, en de beha zat hem als gegoten. Hij stapte op de security af in zijn bijzondere outfit. "Ik vroeg de beveiliger of hij mijn beha wilde checken, maar hij keek me maar een beetje stom aan. Vervolgens vroegen ze me alleen om mijn hoed af te zetten zodat ze daar onder konden kijken", vertelt Chanter.

De fanatieke Lincoln City-supporter voelde zich eigenlijk wel lekker in zijn nieuwe outfit. 6 uur lang liep hij door de straten in beha, door het stadion en zelfs in de kroeg had hij nog steeds dezelfde outfit aan. En als kers op de taart won zijn geliefde cluppie ook nog met 2-1 van Stevenage. Statement gemaakt, veel aandacht gekregen én ook nog eens de overwinning mee naar huis genomen. Wat een held.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht