Gerucht bevestigd: Sierd de Vos wordt nieuwe commentator FIFA20

Brian Vesseur • 17:26, 05-06-2019 / Laatste Update: 03:26, 08-01-2024

Woensdagmiddag waren er nog twijfels over, maar nu is het zeker: Sierd de Vos wordt commentator op FIFA20! Dit is nog ons oude artikel, met daarin berichten die het bevestigen én ontkennen. In het artikel achter deze klik vind je al het nieuws dat wel up-to-date is.

Alles hieronder is dus verouderd nieuws.

Bas Scharwachter van NU.nl hing met Sierd aan de lijn. Daarin ontkende de commentator van Ziggo Sport het nieuws: "Geen idee waar dit vandaan komt."

Shownieuws en Veronica Inside melden dat Sierd de Vos de nieuwe commentator van #FIFA20 wordt. Zojuist even met Sierd gebeld en hij zegt dat het niet klopt. "Geen idee waar dit vandaan komt."

— Bas Scharwachter (@BasScharwachter) June 5, 2019

Maar ook Simon Zijlemans van RTL belde even met 'm. In dat gesprek vertelde Sierd net iets anders: "Ik kan er niks over zeggen." Zijlemans besloot toen ook maar even Evert ten Napel (die nu samen met Youri Mulder het commentaar doet) te bellen: "Ik laat het over aan EA om hier iets over te zeggen."

Einde van een tijdperk, Sierd de Vos wordt commentator bij de game#FIFA20. Sierd zegt: "Ik kan er niks over zeggen". Legend Evert ook maar even gesproken: "Ik laat het over aan EA om hier iets over te zeggen".

Ik zeg: "EA zet een tackle in"

Bedankt voor alles, Evert! #legend

— Simon Zijlemans (@SimonZijlemans) June 5, 2019

 

[poll id="1559"]