Hoe vet?! Sierd de Vos vanaf 2020 nieuwe commentator op FIFA
i

Sportlust/AD

Hoe vet?! Sierd de Vos vanaf 2020 nieuwe commentator op FIFA

Bart van der Wijst • 18:27, 05-06-2019 / Laatste Update: 06:22, 08-01-2024

Sierd de Vos als commentator op FIFA? Daar konden we lange tijd alleen maar van dromen. Nu wordt het werkelijkheid! Vanaf 2020 is El Sierd te horen op het populaire voetbalspelletje. Dat bevestigen bronnen aan het Algemeen Dagblad.

Woensdag kwamen de geruchten naar buiten dat De Vos de nieuwe commentator zou worden in plaats van Evert ten Napel en Youri Mulder, maar zelf ontkende hij dat tegenover meerdere media.

Einde van een tijdperk

De FIFA-spellen zijn al sinds halverwege jaren 90 een hit bij de voetbalfans. En zo lang als iedere FIFA-fan zich kan heugen geven Evert ten Napel en Youri Mulder het commentaar. Daar komt vanaf komend seizoen dus verandering in. Dan is El Sierd de grote meneer. Wij zijn benieuwd wat voor lekkere uitspraken we zullen horen.

Dit gesprekje zegt genoeg

Simon Zijlemans belde even met beide hoofdpersonen en zoals het gaat bij echte transfers in de voetbalwereld weigerde de heren in te gaan op de geruchten. Inmiddels hebben bronnen dus toch toegegeven dat Ten Napel wordt vervangen door El Sierd.

Einde van een tijdperk, Sierd de Vos wordt commentator bij de game#FIFA20. Sierd zegt: "Ik kan er niks over zeggen". Legend Evert ook maar even gesproken: "Ik laat het over aan EA om hier iets over te zeggen".

Ik zeg: "EA zet een tackle in"

Bedankt voor alles, Evert! #legend

— Simon Zijlemans (@SimonZijlemans) 5 juni 2019