🎥 | NFL-hoofdcoach diep in de penarie nadat-ie lapdance krijgt van andere vrouw

6 oktober 2021

De dagen van Urban Meyer als hoofdcoach van Jacksonville Jaguars lijken geteld. Onlangs verscheen een video waarop te zien was dat hij een lapdance kreeg van een jongere vrouw - niet z'n eigen natuurlijk. Die video ging viral en dus heeft Meyer zowel thuis als op het werk wat uit te leggen.


Bij zijn ploeg loopt het nog niet zo lekker - de Jags hebben alles verloren - en dus besloot Meyer het er even van te nemen toen hij even terug was in Ohio voor een verjaardag van een vriend. Helaas voor hem heeft tegenwoordig iedereen een mobieltje met een camera, dus was hij de sjaak.

Excuses
Uiteraard was Meyer ook snel op de hoogte dat het goed mis was voor hem en dus nam hij na de verloren wedstrijd tegen Cincinnati Bengals de tijd om excuses te maken naar zijn ploeg en zijn vrouw.

What's next?
Het kan zijn dat het 1e jaar als hoofdcoach voor Meyer er al heel snel opzit. Volgens meerdere bronnen rondom de club zijn er de afgelopen dagen veel vergaderingen geweest, en die gingen niet over de wedstrijd van aankomend weekend tegen Tennessee Titans. Bij de spelersgroep kan hij al niets meer goed doen en dus proberen ze hem te slijten. Dat zal dan gebeuren vanwege 'morele voorwaarden'.