Dit is hoe model Kate Upton de carrière van fenomeen Justin Verlander redde

16 oktober 2018

AFP

Justin Verlander staat dit seizoen weer in de play-offs met Houston Astros. Het had echter heel anders kunnen lopen met hem, want een jaar of 4 geleden zat hij in een diep dal door vervelende blessures. Toen leerde hij de mooie Kate Upton kennen, die héél belangrijk werd in zijn comeback.


De pitcher sukkelde met depressie en viel in de ene na de andere blessure. Toen hij het écht niet meer zag zitten, was daar Upton.

Redder in nood
Verlander leerde Upton kennen via een reclamespotje. Ze hielden contact, maar zonder echt verliefd te worden. Dat veranderde nadat de 2 elkaar vaker gingen zien. Upton was Verlanders steun en toeverlaat tijdens de vele blessures. "Fuck man, zij was wie ik nodig had", zegt de pitcher van Houston Astros in gesprek met Bleacher Report.

"Ik houd er niet van om over pijn te praten. Dat doe je niet als sporter, het is een excuus. Maar zij was iemand met wie ik kon praten", erkent Verlander. "Iemand die ik kon vertrouwen om over mijn carrière te praten. Om over de hele shitzooi te praten."

Nóg meer pech
Op het moment dat Verlander uit een dal leek te kruipen, ging het weer mis. Hackers jatten vele intieme foto's van hem en Upton. "Het was een extreem moeilijke tijd waarin we steeds meer naar elkaar groeiden", aldus het model.

Overstap naar Houston
In 2014 was Verlander de slechtste pitcher van de MLB, in de jaren die volgden hielden de blessures aan. Tot 2016. Toen kreeg hij de kans om over te stappen van Detroit Tigers naar Houston Astros. "Als ze (Upton, red.) niet zo enthousiast was, zou ik waarschijnlijk niet zijn gegaan", aldus Verlander over die overstap destijds.

Prachtige trouwdag
In Houston bloeide Verlander, aan de hand van Upton, weer helemaal op. Mét als kerst op de taart de World Series-winst in 2017. De pitcher had de wedstrijd liever na 6 wedstrijden gewonnen, maar er kwam een Game 7. Waarom? Nou, hij en Kate zouden na wedstrijd 6 gaan trouwen. Maar dat ging dus even niet door.

Na de winst konden de tortelduifjes dan toch gaan trouwen. In Toscane wachtten 100 vrienden en familie op hen. Verlander en Upton kwamen per helikopter aan. Een prachtig gebeuren, aldus de pitcher. "Oh, alles is fucking perfect", sluit hij het interview af. Hij en Kate verwachten ook een baby de komende maanden.

Inmiddels maakt Verlander wederom kans op een plek in de World Series. Met Houston Astros staat hij in de American League Series op 1-1 tegen Boston Red Sox. Zou het dan toch aan Kate liggen?Dit bericht bekijken op Instagram

@yamamayofficial #ConfidentBeauty #ThePerfectFit

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Still rocking red, white, and blue! Happy #NationalBikiniDay 👙😜

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op