Suzanne Schulting heeft mooie verrassing in petto voor basisschoolleerlingen: ‘Lief dat jullie zo enthousiast zijn’

22 februari 2022

ANP

Suzanne Schulting heeft tussen alle mediaverplichtingen na de Olympische Spelen ook nog tijd gevonden voor groep 3 en 4 van basisschool De Zuidster in Zwolle. De kinderen stuurden een brief naar de 4-voudig medaillewinnaar in Peking en kregen tot hun eigen verbazing heel snel reactie.


De kinderen van groep 3 en 4 van basisschool De Zuidster kregen de opdracht om een brief te sturen naar een medaillewinnaar. "2 brieven aan Schouten en 1 aan Schulting heb ik daarna op Instagram gezet en ik heb ze in het bericht getagd", vertelt juf Suzanne Jansen tegenover De Stentor.

Reactie Schulting
"Nooit had ik gedacht dat er een reactie zou komen, maar niks was minder waar. Redelijk snel had Schouten het bericht geliket en van Schulting kwam er zelfs een reactie", blikte Jansen terug. 'Wat leuk en lief dat jullie zo enthousiast zijn', reageert Schulting onder de Instagram-post van de juf.

"Dat is fantastisch", vindt Juf Suzanne. "Aan de andere kant van de wereld nemen de koninginnen van het toernooi hier tijd voor. Ze hebben in Peking veel verplichtingen en genoeg andere dingen te doen. Schulting reageerde vrijdagmiddag toen alle kinderen al vakantie hadden. De ouders heb ik het laten weten en ik kreeg veel leuke reacties."