📹 | Fittie in de gym: ruzie om bezet bankje in de sportschool loopt uit de hand

19 mei 2022

Wat een beelden! In een sportschool in het Thaise Pattaya is een Britse man aangevallen met een dumbbell na een ruzie over een bezet bankje. De video van de kemphanen is viraal gegaan op sociale media.


Op de beelden is te zien hoe een man in een zwart shirt rustig zijn sets doet, als een man met een blauw shirt aan hem onderbreekt. De 2 verschillen zichtbaar van mening en voeren een verhitte discussie. Als de man in het zwart daarna verder gaat met zijn oefening, flipt de man in het blauw.

Sportschoolfittie
Die laatste besloot de trainende man aan te vallen met een dumbbell, waarna er een heftige worsteling tussen hen volgde. Nadat de ruzie - die uiteindelijk ging over het bezet houden van het sportschoolbankje - ten einde was, bleek de schade groot bij de man in het zwart.

Hij had naar eigen zeggen (zie video onder) liefst 60 hechtingen (!) nodig om het gapende gat boven zijn oog te dichten. Ook had hij last van een gebroken oogkas. Het is niet bekend of de man in het blauw is gearresteerd. Naar verluidt heeft de gym hem de toegang tot binnenkomen ontzegd.

Moordpoging
"Hij had mij kunnen vermoorden", aldus de aangevallen man. "Als je iemand met een hamer op zijn hoofd wil raken, is dat gewoon een moordpoging. Gelukkig heeft hij mij daar niet mee geraakt."