Ayoub blij met applaus van het Legioen: ‘Een prachtig moment voor mij’

16 april 2018

Pro Shots

Voor Yassin Ayoub was zondag een speciale dag. De middenvelder van FC Utrecht speelde in de Kuip tegen zijn toekomstige werkgever Feyenoord. Er werd weliswaar verloren, maar toch kijkt Ayoub met een goed gevoel terug op het duel. Zeker na het applaus van het Legioen.


"Ik mag niet liegen, maar mijn lach verraadt alles denk ik. Het was een prachtig moment voor mij als speler", aldus Ayoub tegenover RTV Rijnmond.

Ruzietje met Toornstra
Ayoub was toch een beetje verrast over de publiekswissel. "Ik heb nog geen wedstrijd voor deze grote club gespeeld, maar word nu al zo ontvangen. Eerlijk is eerlijk, ik had liever 3 punten gehad, maar dit doet wel echt iets met je als mens", vertelt hij.

Tijdens de wedstrijd had de middenvelder het aan de stok met Jens Toornstra. "Ik denk dat dat de mentaliteit is die in me zit. Ik wil gewoon graag winnen, het maakt niet uit wie de tegenstander is. Ook als ik tegen mijn volgende werkgever speel. Je bent prof en je moet spelen voor de punten.

Ik ben nu een speler van FC Utrecht en daar doe ik alles voor. Dan kan je wel eens ruzie maken met iemand. Jens ken ik goed genoeg om dat bij hem te kunnen flikken. Dat deed hij ook bij mij, het is dus niet erg."