Bosz en Ajax was ook zonder Dortmund einde verhaal

12 oktober 2017

Pro Shots

Peter Bosz was einde verhaal bij Ajax. Daar was de aanbieding van Borussia Dortmund niet eens voor nodig. "Ik zou sowieso gestopt zijn", zegt de trainer tegen de NOS.


Van der Sar
Bosz wil niet aangeven wat precies het probleem was bij de Amsterdamse club. "Ik heb in januari bij Edwin van der Sar aangegeven dat ik op deze manier niet door wilde gaan. Daarna heb ik maandelijks aangegeven dat er iets moest veranderen en in de week voor Dortmund kwam nog eens. Ik heb Van der Sar heel duidelijk gezegd hoe ik erover dacht. Dan is het aan de club om daar iets mee te doen, maar dat gebeurde niet."

'Naar mijn zin'
Duidelijk is dat Bosz andere trainers in zijn technische staf wilde. Was dat gebeurd, was hij misschien nog Ajax-trainer geweest. "Ik had het hartstikke naar mijn zin bij Ajax en was graag gebleven. Mijn vertrek heeft niks met geld of de belangstelling van Dortmund te maken. Ook al willen mensen dat misschien niet geloven, toch is het echt zo..."

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht