Dusan Tadic prijst ploeggenoten na CL-zege bij Rangers: ‘Goede 1e helft gespeeld’

1 november 2022

Pro Shots
champions league rangers ajax reactie dusan tadic

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic keek tevreden terug op de 1-3-zege die zijn ploeg dinsdagavond in Glasgow op bezoek bij Rangers boekte. Door de overwinning werden de harde klappen tegen Napoli en Liverpool enigszins weggespeeld, aldus de 33-jarige Serviër voor de camera's.


"Ik denk dat we goed hebben gespeeld", aldus Tadic. "Vooral de 1e helft. Sowieso is het altijd belangrijk om te winnen. Dat hebben we gedaan, met redelijk goed voetbal. In een mooi stadion, dus al met al een mooie avond voor ons."

Reactie Tadic na Rangers-uit
De aanvaller prees zijn ploeggenoten vooral in het wíllen voetballen. "Ik vond dat wij goed bewogen zonder bal. We hadden onderling een veel betere feeling dan in de eerdere wedstrijden." Ook keek hij blij terug op zijn eigen wedstrijd. Hij mocht van trainer Alfred Schreuder iets vrijer spelen en dat betaalde zich uit.

"Op deze manier denk ik dat ik het team goed kan helpen", rondde hij af. "Alleen gaat het daar niet om. Het belangrijkste is dat deze zege binnen is. Hoe dat precies tot stand is gekomen, maakt niet uit."