🎥🤔 | HUH? Danilo en 'acteur' Deyverson ruilen in de rust al van shirtje, internet ontploft

Trevor Wagener • 22:55, 27-02-2020 / Laatste Update: 22:07, 04-01-2024

De Europa League-return tussen Ajax en Getafe is pas 1 helft bezig en doelpuntenmaker Danilo heeft zijn shirt al geruild. Hij maakte, 5 minuten na de vroege openingsgoal van Jaime Mata, de 1-1. Lekker, als basisdebutant, al zal Danilo's actie in de rust menig liefhebber verbazen.

De Braziliaan wisselde namelijk na het rustsignaal van shirt met Deyverson. Ja, je leest het goed. De Getafe-aanvaller haalde vorige week tijdens de heenwedstrijd (2-0 voor Getafe) nog het bloed onder de nagels vandaan van praktisch iedereen die Ajax een warm hart toedraagt.

Niet alleen scoorde Deyverson toen de 1-0, ook stelde hij zich bij het juichen gigantisch aan nadat hij geraakt werd door een aansteker. Ook provoceerde hij meermaals het meegereisde Ajax-publiek. Niet bepaald de persoon om het shirtje mee te ruilen, Danilo! Twitter ging dan ook terecht helemaal los: