Emmen leeft na rust helemaal op en pakt punt bij Vitesse

BSR Agency

admin • 15:21, 26-01-2020 / Laatste Update: 18:55, 08-01-2024

Vitesse is thuis tegen FC Emmen niet verder gekomen dan een gelijkspel. Het duel in de Gelredome in Arnhem eindigde in 1-1. Vitesse blijft daardoor op de 6e plaats staan met 34 punten, Emmen heeft 12 punten minder en staat 12e.

Bryan Linssen bracht Vitesse in de 1e helft op voorsprong, nadat hij al enkele goede kansen op de 1-0 had laten liggen. Emmen-verdediger Glenn Bijl schatte een lange pass van Navarone Foor verkeerd in, waardoor Linssen de openingstreffer kon binnenschieten.

FC Emmen zette in de 2e helft meer druk en kreeg enkele goede kansen op de gelijkmaker. In de 58e minuut kwam die er via Michael de Leeuw. De aanvaller scoorde uit de rebound, nadat Vitesse-doelman Remko Pasveer een schot van Marko Kolar had gekeerd.