Schöne hoopt dat schoolleiding van zijn kinderen oogje dichtknijpt

19 mei 2017

Pro Shots

Lasse Schöne speelt aanstaande woensdag met Ajax de Europa League-finale. De Deen zelf leeft ontspannen toe naar de kraker met Manchester United, in tegenstelling tot zijn zoontje. "Mijn zoon is nu zeven en dit wordt zijn eerste buitenlandse avontuur. Ik weet zeker dat hij meer gespannen is dan zijn vader."


De 30-jarige Schöne was verrast door de hoeveelheid media-aandacht die Ajax kreeg. "Zoveel heb ik nog nooit meegemaakt!", vertelde hij op de site van Ajax. In Zweden wordt de middenvelder bijgestaan door zijn vrouw, dochter én zoon.

"Dat is natuurlijk iets unieks. Dat maak ik misschien nooit meer mee. Deze ervaring wil ik ook aan hun meegeven, want ze zijn oud genoeg om het mee te maken. Ik hoop dat de schoolleiding van mijn kinderen toestemming geeft. Dan zitten ze maar een dagje niet in de klas.''

Felicitaties
"Na het behalen van de finale kreeg Schöne veel felicitaties van oud-ploeggenoten en landgenoten. Iedereen was enthousiast en er stroomden veel felicitaties binnen. Ik sprak even met Christian Eriksen en ook Simon Kjaer (Fenerbahçe, red.) stuurde me een bericht. Het betekent dat je iets goeds hebt gedaan. Toch zijn we er nog niet. Felicitaties zijn leuk, maar ik sta liever met de prijs'', besloot de Deen.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht