Willem II dolblij met komst ‘superspits’ Ogbeche

27 januari 2016

ANP
Willem II is in z'n nopjes met Ogbeche

Technisch manager Carlos Aalbers van Willem II straalde woensdagochtend van oor tot oor. Een spits van het kaliber van Barthomelew Ogbeche is dan ook zeker geen gemakkelijke taak voor een club als Willem II.

"Kijk maar eens hoeveel clubs er in de winter op zoek gaan naar een spits", zegt Aalbers. "Uiteindelijk is het ons gelukt nadat er extra geld vrijkwam doordat we Stijn Wuytens aan AZ hebben verkocht. Daardoor konden we in een ander segment gaan zoeken en snel schakelen." Sneller dan een andere eredivisieclub die ook voor Ogbeche in de markt was.

Superspits
Volgens Aalbers is Ogbeche 'superfit'  en heeft hij een 'geweldig karakter'. "Bovendien heeft hij vorig en dit seizoen bewezen dat hij scoort in de eredivisie. Wij zijn dan ook heel blij met hem." Aalbers gaat ervan uit dat Ogbeche vrijdag mee kan doen in de thuiswedstrijd tegen Heracles. "Daarvoor moet hij vandaag door de medische keuring komen en moeten we donderdag voor 12.00 uur al het papierwerk bij de KNVB hebben liggen. Normaal gesproken is dat allemaal geen probleem."