WTF! Jong Heracles wint met 20-0 van Jong Achilles

Twitter Heracles Almelo

Brian Vesseur • 22:45, 10-12-2018 / Laatste Update: 00:24, 06-01-2024

Wat een pijnlijk gezicht... Bij Jong Heracles - Jong Achilles'29 stond na 90 minuten 20-0 op het scorebord. Een wedstrijd om HEEL snel te vergeten voor de ploeg uit Groesbeek. Met rust stond het al 10-0 voor de koploper van groep A van de beloftencompetitie.

11-0 tegen Jong FC Emmen, 10-0 tegen Jong Cambuur en Jong De Graafschap en 10-2 tegen Jong FC Twente. Het is niet dat dubbele cijfers een zeldzaamheid vormen dit seizoen voor de beloften van Achilles'29. Vooraf aan de confrontatie met koploper Jong Heracles Almelo was het doelsaldo van de Groesbekers 4-61.

Stuntje? Nope!

Een stuntje tegen de Almeloërs zat er maandagavond ook niet bepaald in. Bij rust stonden de dubbele cijfers al op het bord in het Polman Stadion: 10-0.

Na rust deed de thuisploeg het niet bepaald iets rustiger aan. Er werd nog 9 (!) keer gescoord: 19-0. Uiteindelijk Vincent Vermeij was 6 keer trefzeker, Joey Konings scoorde er 5, Silvester van der Water 4, Zeki Erkilinc 2 en Lennart Czyborra samen met Jesper Drost 1 keer. Het arme Achilles schoot ook nog 1 keer in eigen goal.

Stand

Heracles is de koploper in Groep A. Na 9 wedstrijden won het 8 keer en speelde het eenmaal gelijk.