Zwinkels voor 1 duel geschorst na rode kaart

BSR_AGENCY/Soccrates

Brian Vesseur • 13:15, 21-01-2019 / Laatste Update: 09:05, 07-01-2024

Robert Zwinkels moet 1 wedstrijdje toekijken na zijn rode kaart tegen VVV-Venlo. De doelman van ADO Den Haag ging op het been staan van Peniel Mlapa. Pas na overleg met de VAR trok scheidsrechter Jeroen Manschot de rode kaart. Zwinkels mist daardoor de wedstrijd tegen NAC Breda.

Zwinkels ontving de rode kaart bij een 2-2 stand, na 80 minuten. Na een lange onderbreking wist Mlapa zelf de daaropvolgende penalty te benutten. Uiteindelijk kreeg ADO met 10 man zelfs nog een doelpunt om de oren: 4-2. Mike Havekotte stond de resterende minuten onder de lat.

Groothuizen

Als Indy Groothuizen volgende week van zijn griepje is verlost, lijkt hij onder de lat plaats te gaan nemen. Hij was al basiskeeper bij ADO, maar raakte die plek kwijt aan Zwinkels.