AS Monaco poetst goal Toivonen snel weg en wint eenvoudig van Toulouse

admin • 21:09, 29-04-2017 / Laatste Update: 05:44, 08-01-2024

AS Monaco komt iedere week een stapje dichter bij de titel in Frankrijk. Het sterrenelftal won zaterdag van Toulouse en heeft daardoor nog altijd de beste papieren.

Ola Toivonen, die kennen we nog wel van PSV, zette Toulouse wel op voorsprong in het Stade Louis II. Vlak na de rust opende hij de score voor de bezoekers.

Orde op zaken stellen

Lang mocht Toulouse niet van de voorsprong genieten. De Poolse centrale verdediger Kamil Glik maakte 3 minuten later alweer gelijk. Wonderkind Kylian Mbappé wees Monaco de weg richting de zege en Thomas Lemar besliste de eindstand op 3-1 in het voordeel van de Monegasken.