🎥 | Bayern München pakt door grootste mazzelgoal ooit de Duitse Supercup

Robert Hüsken • 00:21, 01-10-2020 / Laatste Update: 23:16, 04-01-2024

Bayern München heeft door een dikke mazzelgoal de Duitse Supercup gewonnen. De landskampioen en bekerwinnaar versloeg Borussia Dortmund in München: 3-2. De winnende goal werd gemaakt door Joshua Kimmich. Hij tikte de bal in zijn val in de goal, maar daar zat toch heeeeel veel geluk bij he?

Er leek eerst niets aan de hand voor Bayern München. De thuisploeg stond na 32 minuten al met 2-0 voor door doelpunten van Corentin Tolisso (leipe counter) en Thomas Müller (zie hieronder). Maar Julian Brandt zorgde in de 39ste minuut voor de 2-1.

Na rust begon het te lopen bij Dortmund. Erling Haaland maakte de 2-2 en had vervolgens zelfs de 2-3 op de schoen. Daarna begon het grote wisselen. Meunier, Haaland, Reus, Brandt en Hummels maakten plaats voor wat jonge reservespelers.