Bookmakers: PSV, Feyenoord en AZ overleven groepsfase, Arsenal of ManU wint Europa League

19 september 2019

Soccrates Images

Het is zover! De Europa League-groepsfase staat voor de deur en wordt donderdagavond om 18.55 afgetrapt. Het is al een groot succes dat 3 Nederlandse clubs deelnemen aan het hoofdtoernooi, maar wat zijn de verwachtingen eigenlijk? Nou volgens de bookmakers hoeven we ons voorlopig nog geen zorgen te maken.


Die denken namelijk dat zowel PSV, Feyenoord als AZ dit jaar Europees zullen overwinteren. In de poule van PSV (Sporting Lisbon, LASK Linz en Rosenborg) zijn de Eindhovenaren favoriet om als eerste in de poule door te gaan. AZ (Manchester United, Partizan Belgrade en FC Astana) en Feyenoord (FC Porto, Rangers FC en Young Boys) gaan naar verwachting als 2e in hun groep door.

Lees ook: Europa League-avondje: Welke Nederlanders kunnen in actie komen?

Al moet daar wel bij gezegd worden dat de bookmakers de strijd tussen Feyenoord en Glasgow Rangers spannend vinden. Zo wordt voor donderdagavond eerder verwacht dat Glasgow thuis wint van Feyenoord, wat de situatie van de Rotterdammers in groep G zal veranderen.

Winnaar?
De zege lijkt volgens de wedkantoren richting een Engelse club te gaan. Op de meeste sites is Manchester United de grootste favoriet, gevolgd door Arsenal. Daarbij moet natuurlijk nog wel gekeken worden wie er uiteindelijk vanuit de Champions League de Europa League instromen.

Voor dit artikel is gekeken naar de quoteringen van TOTO, Unibet en Bwin