Chelsea heeft aan 1 doelpuntje genoeg tegen Crystal Palace (video)

admin • 15:53, 30-12-2018 / Laatste Update: 19:59, 04-01-2024

1 doelpuntje was genoeg voor Chelsea om de volle buit te pakken op Selhurst Park. In de laatste wedstrijd van het jaar won de ploeg van Maurizio Sarri met 1-0 van Crystal Palace.

Zoals we al vaker hebben gezien dit seizoen, was het voornamelijk Chelsea dat aan de bal was. The Blues hadden aan het eind van de 1e helft een balbezit van rond de 65%, maar kwamen desondanks niet tot scoren. Dat gebeurde pas in de 2e helft, via de voet van N'Golo Kanté.

Crystal Palace had eigenlijk weinig in te brengen, gedurende de wedstrijd volgde. Giroud scoorde, net als in de 1e helft, een goal, maar beiden werden afgekeurd wegens buitenspel. De Fransman viel na zijn 2e 'goal' direct geblesseerd uit.

Crystal Palace in de slotfase

In de slotfase was het plots Crystal Palace dat de regie overnam, maar ondanks een paar sterke aanvallen en schoten op doel, kwam de thuisploeg niet meer tot scoren. Chelsea blijft door de overwinning 4e, Crystal Palace 14e.