Duitse spelers worden beroofd tijdens wedstrijd maar vatten zelf de daders

20 maart 2017

twitter

Zaterdagmiddag speelde de Duitse ploegen Eintracht Trier 1-1 gelijk tegen Wormatia Worms in de regionale reeksen van Duitsland.


Een strafschop en de gelijkmaker in de extra tijd zorgden voor veel vreugde bij de spelers van Tricht. Al sloeg de vrolijkheid snel om.

Toen ze hun kleedkamer binnenkwamen. Hun smartphones, portefeuilles en autosleutels waren gestolen. "De daders moeten kort na affluiten ingebroken zijn in de kleedkamer van de thuisploeg", vertelt de persverantwoordelijke van Trier aan de Duitse krant BILD.

Aardig chille app
Maar lang bleven de dieven niet onbekend. Via een app kwam speler Vincent Boesen de locatie van zijn smartphone te weten. Zo ontdekten de spelers dat hun spullen in een huis ergens in het noorden van Trier lagen.

De assistent-trainer Rudi Thömmes, keeperstrainer Michael Weirich en 5 spelers schoten in actie en gingen de dieven persoonlijk vatten.

De politie was op de hoogte gebracht en ging mee naar de ontdekte schuilplaats. Hier troffen ze 3 mannen aan met al hun spullen. 1 van de daders was geen onbekende voor de politie. De spelers kregen zo al hun gestolen goederen terug, enkel Weirich was 90 euro cash kwijt.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht