Fiorentina laat 2-0 voorsprong uit handen glippen tegen Torino

admin • 23:41, 27-02-2017 / Laatste Update: 04:09, 08-01-2024

Fiorentina heeft maandagavond een 2-0 voorsprong weggegeven in het thuisduel met Torino. Er leek lange tijd geen vuiltje aan de lucht voor Viola, maar toch moesten beide teams genoegen nemen met een punt (2-2).

De thuisclub ging voortvarend van start en zag dat Riccardo Saponara al na acht minuten spelen de score opende. En alsof dat nog niet genoeg was, deed Nikola Kalinic voor rust nog een duit in het zakje: 2-0. Kwestie van de wedstrijd professioneel uitspelen, zo zou je zeggen.

Maar na rust liet Torino zich zien. Andrea Belotti mistte wel een penalty, maar drie minuten later (65e minuut) maakte hij deze fout dan toch een beetje goed. Met de aansluitingstreffer op zak werd het pompen of verzuipen voor de ploeg uit Turijn, maar vlak voor tijd konden de handen dan weer de lucht in. Opnieuw was het Belotti die scoorde en zo bezorgde hij zijn ploeg een punt.