HSV pissig op Papadopoulos die kritiek uit op nieuwe trainer

18 maart 2018

Getty Images

De Griekse verdediger Kyriakos Papadopoulos heeft zichzelf niet populair gemaakt bij Hamburger SV. Voor de 26-jarige international dreigt een dikke straf, nadat hij openlijk liet weten niet zo blij te zijn met zijn reservebeurt tegen Hertha BSC.


De debuterende trainer Christian Titz zette Papadopoulos op de bank, maar daar was de Griek dus duidelijk niet blij mee. ,,Ik begrijp niet dat ervaren spelers, die vorig seizoen ervoor hebben gezorgd dat we in de Bundesliga bleven, nu niet speelden", mopperde Papadopoulos. ,,Altijd maar iets nieuws willen proberen, is lang niet altijd goed."

Maatregelen
De clubleiding was not amused met de opmerkingen van de Griek. ,,Hij heeft ons en zichzelf hier geen plezier mee gedaan'', zei de nieuwe bestuursvoorzitter Frank Wettstein. ,,Ik sta volledig achter de maatregelen die onze trainer gaat nemen.'' Volgens oud-international en tv-analist Dietmar Hamann is het einde verhaal voor Papadopoulos. ,,Ik denk niet dat we hem nog in het shirt van HSV gaan zien.''

Degradatie
HSV ontsnapte de laatste jaren een paar keer aan degradatie, maar nu lijkt het de voormalige topclub uit Hamburg niet te gaan lukken om weer in de Bundesliga te blijven. De club van Rick van Drongelen heeft 7 punten achterstand op de 'veilige' 15e plek. Titz is nu al de 3e trainer die dit seizoen bij HSV de boel nog moet zien te redden.