Icardi ziet vanaf de tribune dat Inter wint van zijn oude club Sampdoria

Brian Vesseur • 20:59, 17-02-2019 / Laatste Update: 18:03, 12-12-2023

Mauro Icardi keek met zijn vrouw Wanda vanaf de tribune naar zijn club Internazionale, dat zondagmiddag won van Sampdoria. De Argentijnse topscorer heeft een beetje ruzie met de Italiaanse club, omdat hij geen nieuw contract wil tekenen. Zaterdagochtend werd zijn auto - waar ook zijn kinderen in zaten - bekogeld. Waarschijnlijk door Inter-supporters.

Het stelletje moest lang wachten op doelpunten in het Stadio Giuseppe Meazza. Pas in het laatste kwartier van de wedstrijd werd er gescoord. Danilo D'Ambrosio opende in de 73e minuut de score: 1-0. 2 minuten later was het alweer gelijk, door een treffer van Manolo Gabbiadini. Weer 3 minuten later zorgde Radja Nainggolan voor het winnende doelpunt: 2-1.

Stand

Door de zege verstevigt Internazionale de 3e plek in de Serie A. De ploeg heeft nu een voorsprong van 4 punten op stadsgenoot AC Milan.