Klaassen profiteert van gigantische keepersblunder en maakt 1e Bundesliga-goal (video)

admin • 19:18, 22-09-2018 / Laatste Update: 00:34, 05-01-2024

Davy Klaassen is met zijn 1e Bundesliga-goal van onmiskenbare waarde gebleken. De oud-Ajacied tikte in de 75e minuut de 3-2 binnen in het duel tegen het FC Augsburg van Jeffrey Gouweleeuw na een grote blunder van Augsburg-keeper Fabian Giefer.

Tekst gaat verder onder tweet

1️⃣ | Recordaankoop Davy Klaassen maakt zijn eerste in de Bundesliga!

Maar wat doet doelman Fabian Giefer hier?#fcasvw pic.twitter.com/ygMSnV0b35

— FOX Sports (@FOXSportsnl) 22 september 2018

Werder Bremen pakte daarmee zijn 2e overwinning van dit seizoen. Borussia Dortmund ontsnapte ternauwernood aan een nederlaag tegen Hoffenheim. Nadat Joelinton de thuisploeg in de 44e minuut op voorsprong had gebracht en Abdou Diallo 15 minuten tijd een rode kaart kreeg, leek Borussia Dortmund tegen de eerste nederlaag aan te lopen. Christian Pulisic zette in de 84e minuut echter de gelijkmaker op het scorebord.

Wout Weghorst kwam in actie voor VfL Wolfsburg, maar verloor met 3-1 van SC Freiburg. Hertha BSC is de tijdelijke nieuwe koploper. De club uit Berlijn won met 4-2 van Borussia Mönchengladbach. Bayern München komt zaterdag nog in actie tegen Schalke 04.