Lazio verslaat subtopper Sampdoria in allerlaatste minuut

AP

admin • 23:54, 03-12-2017 / Laatste Update: 11:49, 12-12-2023

Lazio heeft zondagavond een 1-2 zege geboekt op medesubtopper Sampdoria. Invaller Felipe Caicedo maakte pas in de 90ste minuut de winnende treffer in het Stadio Luigi Ferraris.

De Colombiaanse spits Duvan Zapata had Sampdoria 10 minuten na rust op voorsprong gebracht, maar de bezoekers uit Rome trokken de wedstrijd in de laatste 10 minuten toch nog naar zich toe. Sergej Milinkovic-Savic maakte na 80 minuten de gelijkmaker. De Ecuadoriaanse aanvaller Felipe Caicedo, die een kwartier voor tijd was ingevallen voor Lucas Leiva, maakte in de 90ste minuut de winnende treffer voor de Romeinen. Stefan de Vrij speelde opnieuw de hele wedstrijd in het hart van de Lazio-defensie.

Lazio staat nu 5de met 32 punten, op 2 punten achterstand van rivaal AS Roma. Sampdoria staat op een 6de plaats met 26 punten.

Internazionale nam de koppositie in de Serie A over, na de 5-0 overwinning op Chievo Verona. Internazionale heeft na 15 wedstrijden 1 punt voorsprong op Napoli en 2 op Juventus.