Liverpool met heerlijke goal Mané en treffer in slotseconde langs Burnley (video's)

admin • 18:55, 01-01-2018 / Laatste Update: 09:42, 12-12-2023

Liverpool is het nieuwe jaar lekker begonnen! Mede dankzij een heerlijke goal van Sadio Mané werd Burnley met 2-1 verslagen. Door een late gelijkmaker van Burnely leek het een gelijkspel te worden, maar Ragnar Klavan scoorde diep in blessuretijd de winnende.

Na iets meer dan een uur spelen draaide Mané weg bij zijn tegenstander, haalde verwoestend uit en zag de bal in de kruising belanden. Liverpool was de betere ploeg, maar liet verdedigend af en toe wat steekjes vallen. Vlak voor tijd werd dat afgestraft door een kopbal van dichtbij van Johann Berg Gudmundsson.

Velen dachten al aan een gelijkspel, maar in de 94ste minuut werd vanuit een vrije trap de bal doorgekopt door Dejan Lovren en vlak voor de lijn gaf Klavan het laatste zetje.

Dankzij de overwinning blijft Liverpool in het spoor van Chelsea en Manchester United. United komt maandagavond nog in actie tegen Everton. Burnley blijft knap 7de.