Lukaku is de held van Inter met 2 goals in slotfase

BSR Soccrates

admin • 21:06, 02-11-2019 / Laatste Update: 04:59, 06-01-2024

Internazionale mag spits Romelu Lukaku bedanken dat het 3 punten heeft overgehouden aan de uitwedstrijd bij Bologna. De Belgische spits scoorde in het laatste kwartier 2 keer en dat was genoeg voor de overwinning: 1-2.

Inter heeft dankzij de zege 28 punten na 11 duels en is koploper. Juventus kan echter later zaterdagavond orde op zaken stellen in de stadsderby tegen Torino. Als de Oude Dame die wedstrijd wint, staat Juventus weer 1 punt boven Inter.

Roberto Soriano zette de thuisploeg na een klein uur spelen op voorsprong tegen Inter, dat dit seizoen is opgeleefd, mede door de zomeraankoop van spitsen Lautaro Martínez én Lukaku. Die laatste bewees in het slotkwartier zijn waarde: in de 75ste minuut maakte hij de gelijkmaker en in de blessuretijd bezorgde de Belg zijn ploeg vanaf de strafschopstip ook nog de zege in Bologna.