Manchester City voetbalt simpel voorbij Huddersfield (video)

admin • 18:10, 20-01-2019 / Laatste Update: 20:18, 05-01-2024

Manchester City heeft de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Huddersfield Town met duidelijke cijfers gewonnen. De nummer 2 van de Premier League versloeg de ploeg van de basiskrachten Terence Kongolo en Juninho Bacuna met 3-0. City blijft koploper Liverpool daardoor op 4 punten volgen.

De Braziliaanse vleugelverdediger Danilo schoot de ploeg van Pep Guardiola in de 18e minuut op voorsprong, al werd zijn knal onderweg nog een beetje van richting veranderd. 10 Minuten na rust kopte Raheem Sterling op aangeven van Leroy Sané de 0-2 binnen. Het was de scheidsrechter even ontgaan dat Sané buitenspel stond toen hij de bal kreeg van Kevin De Bruyne om de assist te geven.

De Duitser scoorde kort daarna zelf ook, nadat Sergio Agüero de bal met zijn hoofd slim had meegegeven aan Sané.

Gat met Liverpool blijft gelijk

Liverpool boekte zaterdag al een zwaarbevochten zege op Crystal Palace (4-3). Huddersfield Town, dat afgelopen week afscheid nam van manager David Wagner, staat met 11 punten onderaan.