Marseille maakt door foutje tegen Angers de strijd om plek 2 in Ligue 1 weer spannend

Photo News

Martijn Baars • 21:19, 29-04-2018 / Laatste Update: 15:08, 12-12-2023

Olympique Marseille heeft tussen de 2 wedstrijden in de halve finale van de Europa League tegen Red Bull Salzburg in de eigen Franse competitie een fout gemaakt

De ploeg van coach Rudi Garcia kwam tegen middenmoter Angers niet verder dan 1-1. Florian Thauvin opende al in de 3e minuut uit een strafschop de score voor Marseille, dat in de 79ste minuut de gelijkmaker van Ismaël Traoré incasseerde.

Spannende strijd om plek 2

Met nog 3 speelronden te gaan, is de strijd om de 2e plek achter kampioen Paris Saint-Germain nog volop aan de gang. Marseille heeft als nummer 4 nu 2 punten minder dan nummer 2 Olympique Lyon, dat zaterdag met 2-0 won van FC Nantes.

Memphis

Met een treffer en een assist vervulde Memphis Depay opnieuw een hoofdrol. De onttroonde titelhouder AS Monaco zakte naar de 3e plek door een gelijkspel tegen Amiens SC (0-0), met 1 punt minder dan Olympique Lyon.

Marseille verdedigt donderdag in Salzburg een voorsprong van 2-0 in de halve finales van de Europa League.