AC Milan dendert zonder problemen over Sassuolo heen (video)

Pro Shots / Action Images

admin • 00:41, 01-10-2018 / Laatste Update: 19:57, 13-12-2023

Gennaro Gatusso is als trainer van AC Milan slecht aan het seizoen begonnen. Hij won maar 1 van zijn eerste 5 duels in de Serie A. Gelukkig won zijn ploeg zondagavond op overtuigende wijze (1-4) van Sassuolo.

Aan het einde een sterke 1e helft van AC Milan werd het harde werken beloond. Franck Kessié rondede na een mooie solo lekker af: 0-1. Al een paar minuten na rust stond ook de 0-2 op het scorebord na een  fantastisch doelpunt van Suso.

Voorsprong uitbouwen

Na een uur voetballen had Milan er nog altijd geen genoeg van. Samu Castillejo ramde de bal van afstand in de verre hoek en zorgde ervoor dat Gatusso met een rustig gevoel de wedstrijd uit kon zitten.

Voor Sassuolo scoorde Filip Djuricic (die van SC Heerenveen inderdaad) nog de 1-3. Maar in de laatste minuten van de wedstrijd was het weer Suso die de comfortabele voorsprong van Milan uitbouwde naar 1-4.