Napoli en Juventus maken geen fout tegen laagvliegers

admin • 18:13, 07-02-2016 / Laatste Update: 11:15, 12-12-2023

Koploper Napoli heeft zondag in de Serie A voor de achtste keer op rij gewonnen. In de thuiswedstrijd tegen nummer achttien Carpi werd het 1-0. Gonzalo Higuain maakte halverwege de tweede helft uit een strafschop het enige doelpunt. Carpi speelde bijna de hele tweede helft met tien man, na de tweede gele kaart voor Raffaele Bianco.

Achtervolger Juventus won met 2-0 bij nummer voorlaatst Frosinone en blijft twee punten achter Napoli staan. Juan Cuadrado maakte een kwartier voor tijd 1-0, Paulo Dybala zorgde in blessuretijd voor 2-0. Het was alweer de veertiende competitiezege op rij en dat betekende een clubrecord voor de ploeg uit Turijn.

AC Milan

AC Milan speelde in eigen huis 1-1 tegen middenmoter Udinese en is zesde. Pablo Armero zette de bezoekers na een kwartier op voorsprong, M'Baye Niang maakte kort na rust gelijk.