🎥 | ON-GE-LOOF-LIJK! Wat een einde bij Atlético Madrid, van 0-2 naar 3-2-winst op Valencia

Eimert Pruis • 00:05, 23-01-2022 / Laatste Update: 12:27, 07-01-2024

Wat een ongelooflijke einde hebben we zojuist gezien bij de LaLiga-wedstrijd tussen kampioen Atlético Madrid en Valencia. De bezoekers stonden lang met 2-0 voor, maar door 2 doelpunten in blessuretijd werd het alsnog 3-2.

Invaller Matheus Cunha zorgde in de 64e minuut voor de aansluitingstreffer. Toch dacht Valencia de overwinning wel over de streep te trekken. Valencia verkeer zich alleen op de blessuretijd. Atlético toonde zich opeens op z'n best. Angel Correa maakte in de 91e minuut gelijk en in de 93e minuut schoot Mario Hermoso met een heerlijke pegel de winnende binnen.

Even bijkomen dus. En check ondertussen alle doelpunten hieronder even terug.