Deze Premier League-potjes staan er vanavond op het menu

4 december 2019

BSR

Dit keer doordeweeks geen Champions League- of Europa League-voetbal, maar wel een paar lekkere Premier League-wedstrijden. Nadat het dinsdag al de beurt was aan Manchester City, komen woensdagavond onder andere koploper Liverpool (tegen Everton) én Manchester United en Tottenham Hotspur (tegen elkaar) in actie.


Check hier een overzicht van het programma woensdag in de Premier League!

Liverpool - Everton (aftrap 21.15 uur)
5 duels woensdagavond beginnen om 20.30 uur, maar koploper Liverpool begint 45 minuten later aan de competitiewedstrijd tegen stadgenoot Everton. In de Merseyside Derby is er vaak spektakel en die kans lijkt ook nu weer groot. Liverpool is nog altijd ongeslagen en hoopt met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum deze status te behouden.

Manchester United - Tottenham Hotspur (aftrap 20.30 uur)
De topper tussen ManU en Spurs is ook het weerzien van de nieuwe Spurs-trainer José Mourinho met zijn oude club Manchester United. Daar ging de Portugees niet op een al te beste manier weg, dus hoopt Mourinho op revanche. Beide ploegen draaien niet lekker in de competitie, al lijkt Tottenham Hotspur na de komst van Mourinho de vorm weer te hebben gevonden.

Chelsea - Aston Villa (aftrap 20.30 uur)
Chelsea, de nummer 4 in de Premier League, speelt op het eigen Stamford Bridge tegen laagvlieger Aston Villa. Chelsea verloor de laatste 2 competitieduels en zal dus koste wat kost tegen Aston Villa de 3 punten willen pakken. Ook interessant of Chelsea de vorm kan terugvinden, vlak voor het laatste Champions League-duel in de groepsfase tegen Lille. En dat is dan weer belangrijk voor Ajax, groepsgenoot van Chelsea in het miljardenbal.

Leicester City - Watford (aftrap 20.30 uur)
Hekkensluiter Watford hoopt op bezoek bij Leicester City op een stunt. Maar die kans lijkt klein, want Leicester lijkt steeds meer op de kampioensploeg van een paar jaar geleden. Als Leicester 3 punten pakt, neemt het plek 2 in de competitie weer over van Manchester City.

Southampton - Norwich City (aftrap 20.30 uur)
De nummer 18 (Southampton) tegen de nummer 19 (Norwich City). Een echt duel in de kelder van de competitie dus. Bij Norwich City staat Tim Krul op doel. Norwich City wipt bij een overwinning in ieder geval over Southampton heen op de ranglijst in Engeland.

Wolverhampton Wanderers - West Ham United (aftrap 20.30 uur)
De laatste wedstrijd van het voetbalgeweld op woensdag in de Premier League gaat tussen het sterk presterende Wolverhampton Wanderers en West Ham United, dat 13de staat. 'Wolves' kan bij een zege eventueel oprukken naar de top-5.

Alle Premier League-duels zijn vanavond via het Switch-kanaal te volgen op Ziggo Sport!