Rodrigues schiet Galatasaray ruim langs Kasimpasa (video)

REUTERS

Trevor Wagener • 00:47, 15-09-2018 / Laatste Update: 06:52, 07-01-2024

Galatasaray had aan 2 minuten in de 2e helft voldoende om Kasimpasa in eigen huis van zich af te schudden. In de Türk Telekom Arena werd het, mede dankzij 2 goals van de in Nederland geboren Kaapverdiaan Garry Rodrigues, maar liefst 4-1!

Galatasaray - Kasimpasa was een duel tussen de 2 koplopers van de Turkse competitie. Kasimpasa had de eerste 4 wedstrijden van het seizoen gewonnen, Galatasaray volgde door een nederlaag tegen Trabzonspor (4-0) op 3 punten.

Rod-terdamse Caboglorie

Na vrijdagavond staan de ploegen dus weer gelijk en dat is mede te danken aan de in Rotterdam geboren en getogen Garry Rodrigues. Tussen minuut 56 en 58 besliste Galatasaray, waar ook Ryan Donk in de basis stond, de wedstrijd.

Eren Derdiyok opende de score, waarna Rodrigues 2 minuten later de 2-0 noteerde. Rodrigues, die 7 seizoenen geleden nog amateur was, deed daar nauwelijks 10 minuten later nog een schepje bovenop. Met de 3-0 bracht hij zijn ploeg definitief naast Kasimpasa op de Turkse ranglijst.

Speedy Garry Rodrigues is on fire !!! 🔥🔥🔥

What a goal ! 😱😱😱 pic.twitter.com/QhF4c4IVqe

— Galatasaray France (@GSSKFRANCE) 14 september 2018

Overige golaso's

De eindstand was met die 3-0 echter nog niet bereikt. Mbaye Diagne scoorde namens Kasimpasa vanaf 11 meter waarna Serdar Aziz nog namens Galatasaray scoorde. De eindstand werd daarmee bepaald op 4-1.