Roma verliest van Torino ondanks 250e goal Totti in Serie A

admin • 16:46, 25-09-2016 / Laatste Update: 00:22, 08-01-2024

AS Roma heeft zondag een dure nederlaag geleden op bezoek bij Torino. In Turijn werd het 3-1 voor de thuisploeg. Francesco Totti moest al aan het begin van de tweede helft in het veld komen en scoorde gelijk zijn 250e goal in de Serie A.

Falqué

Roma stond bij rust 1-0 achter door een goal van Andrea Belotti en zoals wel vaker moest Totti de reddende engel worden. Het was alleen Iago Falqué die na rust de 2-0 op het scorebord zette. Opvallend: Falqué is gehuurd van Roma.

Aansluitingstreffer

2 minuten later was het dan toch de beurt aan Totti, die met een pingel voor de aansluitingstreffer zorgde. Het was alleen Falqué die de man van de wedstrijd werd door in de 65e minuut ook de 3-1 te maken. Zijn schot werd van richting veranderd en liet zo keeper Wojciech Szczesny kansloos.

Door de nederlaag staat Roma voorlopig 4e in de Serie A.