Spelers van Nantes willen nog GEEN minuut stilte voor Sala: ‘Willen hoop blijven houden’

24 januari 2019

BSR/Soccrates

De spelers van FC Nantes weigeren om komende zondag 1 minuut stilte te houden voor Emiliano Sala voor hun bekerwedstrijd tegen Entente SSG, die deze week nog werd uitgesteld. "Zolang er nog geen lichaam is gevonden, houden we geen minuut stilte of een applaus.”


De spelers van FC Nantes namen afgelopen maandag afscheid van de 28-jarige spits uit Argentinië, maar Sala kwam nooit aan bij zijn nieuwe club Cardiff City. Vandaag liet de politie van Guernsey weten dat de Britse en Franse reddingsdiensten naar Sala en zijn piloot na 80 uur heeft stopgezet.

Samen hoop houden
FC Nantes-aanvoerder Valentin Rongier (foto) sprak vandaag na de training namens de selectie de supporters van de Franse club toe. ,,We willen hoop blijven houden, omdat zijn ouders dat ook blijven doen. We willen het als selectie graag houden bij deze woorden, totdat er meer duidelijk is over de situatie van Sala. Het is een verschrikkelijke tijd voor iedereen, ook voor diegenen die deel uitmaken van de Nantes-familie. Wij zijn samen!’'

De supporters van FC Nantes komen al sinds maandagavond iedere avond samen in het centrum van de stad om hun verdriet te delen en te bidden voor goed nieuws.