Spurs dankt geweldige Kane voor simpele zege op Huddersfield (video)

Pro Shots / Action Images

admin • 17:22, 30-09-2017 / Laatste Update: 21:01, 08-01-2024

Tottenham Hotspur heeft geen fout gemaakt op bezoek bij Huddersfield Town. Na slechts 23 minuutjes had de ploeg van Mauricio Pochettino er al 3 inliggen. Uiteindelijk werd het 0-4 voor de Spurs. Harry Kane had het weer op zijn heupen en scoorde 2 keer.

Foutje bedankt

Huddersfield had zich ongetwijfeld meer voorgesteld van de thuiswedstrijd tegen de Spurs, maar na een paar minuten was het al raak. Kane ontsnapte aan de aandacht van de Huddersfield-defensie en als je 1 iemand niet 1-op-1 op de keeper moet laten gaan, dan is het Harry Kane wel.

Het arme Huddersfield had niks te zeggen en moest lijdzaam toezien hoe de Spurs met al het gemak van de wereld uitliepen naar 3-0. Vooral de 2de goal was van pure schoonheid door het heerlijke combinatievoetbal van de Spurs.

Hattrick

Met zijn 2 goals was Kane nog niet helemaal tevreden en dus ging hij op zoek naar zijn hattrick. Het zou zijn 10de in het shirt van Tottenham zijn geweest, maar ondanks dat hij nog een paar kansjes kreeg mocht het vanmiddag niet zo zijn voor de Brit. Uiteindelijk scoorde Moussa Sissoko diep in de wedstrijd zijn allereerste goal voor Tottenham:0-4. De Spurs blijven door de 3 punten in het spoor van koplopers ManCity en ManUnited. De achterstand is nu 2 punten. City speelt later vandaag (18.30) de topper tegen Chelsea en ManUnited neemt het op tegen Crystal Palace.