Dit zijn alle topwedstrijden die jij dit weekend MOET zien

20 september 2019

BSR

Dit weekend worden er veel leuke wedstrijden gevoetbald in de Europese topcompetities! Ga er maar eens goed voor zitten, want de Premier League, eredivisie, Serie A, La Liga en Ligue 1 hebben mooie duels in de aanbieding!


Op zaterdag spelen onder andere Marseille en Montpellier tegen elkaar in de Franse Ligue 1. Een interessante streekderby, die om 17:30 uur begint. Diezelfde dag is er in Milaan de wedstrijd van het seizoen. Milan neemt het op tegen Inter: een absolute must watch! Aftrap aldaar is om 20:45 uur.

Super sunday
Zondag belooft ook een hoop moois. Wat te denken van Chelsea tegen Liverpool in de Engelse Premier League? Deze pot begint om 17:30 uur. Hierna kan je overschakelen naar Sevilla tegen Real Madrid in de Spaanse La Liga (21:00) of Atalanta tegen Fiorentina. De altijd mooie wedstrijd in de Italiaanse Serie A begint om 21:00 uur.

Wacht even, zondag? Dan is in de eredivisie natuurlijk de topper van het seizoen. PSV speelt om 16:45 uur in eigen huis tegen Ajax. Beide ploegen willen mekaar gelijk een tikkie uitdelen in de titelstrijd. Mocht je na deze wedstrijd naar een voormalig PSV'er en Ajacied willen kijken, check dan Olympique Lyon. Memphis Depay en Kenny Tete spelen om 21:00 uur thuis tegen Paris Saint-Germain.

Elke dag voetbal
Hiermee heb je dit weekend genoeg keuze uit topvoetbal, maar leuke wedstrijden zijn er soms ook op maandag. Een Nederlands onderonsje in de Bundesliga op de maandag: Wout Weghorst en Jeffrey Bruma nemen het dan met Wolfsburg op tegen Hoffenheim. Bij die laatste club spelen Jürgen Locadia en Joshua Brenet. Kunnen Alfred Schreuder en co Wout en Jeffrey pijn doen? We zullen zien...