Tottenham Hotspur maakt gehakt van Liverpool (video's)

admin • 20:57, 22-10-2017 / Laatste Update: 18:59, 08-01-2024

Het was deze zondag weer de dag van Harry Kane. Met 2 doelpunten en 1 assist won zijn Tottenham Hotspur makkelijk met 4-1 van het Liverpool van Jürgen Klopp.

Al na 4 minuten voetballen zette Kane zijn ploeg al op een 1-0 voorsprong. Na een goede pass van teamgenoot Kyle Walker, schoot goalgetter Kane de bal achter keeper Mignolet.

De man in vorm

De laatste weken is Kane de man in vorm bij de Spurs, en dat liet hij ook in deze wedstrijd weer blijken. Na een grote fout van Liverpool-verdediger Lovren - die onder de bal doorsprong - kon Kane in de 12de minuut een perfecte pass geven op Heung Min Son. Die schoot de bal moeiteloos binnen en bracht de Spurs op een 2-0 voorsprong.

Salah doet wat terug, maar Spurs denderen door

Halverwege de 1ste helft is het Salah die wat terugdoet voor Liverpool en de stand op 2-1 brengt. Maar vlak voor rust is het Dele Alli die met een heerlijke volley de voorsprong weer verder uitbreid voor de Spurs. En natuurlijk was het Harry Kane - wie anders? - die de 4-1 tegen de touwen schiet. Hij scoorde daarmee zijn 8ste doelpunt in de Premier League tot nu toe.