Villarreal pakt broodnodige punten tegen Real Betis (video)

admin • 00:50, 26-11-2018 / Laatste Update: 03:51, 06-01-2024

Villarreal hoopt de weg omhoog in te zijn geslagen. De Spaanse ploeg, die voorafgaand aan de wedstrijd met Real Betis op een teleurstellende 17e plaats stond, wist voor het eerst sinds 26 september een competitiewedstrijd te winnen.

Het eveneens kwakkelende Real Betis, dat met een 14e plaats ook niet zijn beste tijd ooit kent, werd in Villarreal op een 2-1 nederlaag getrakteerd. De thuisploeg besliste het duel binnen 3 minuten. In de 51e minuut stond het nog 0-0, in de 54e minuut schoot Samuel Chukwueze de 2-0 op het scorebord.

Asenjo blinkt uit

2 minuten eerder was Gerard Moreno uit een corner al trefzeker. Santi Cazorla was bij beide goals de aangever. Villarreal-keeper Sergio Asenjo heeft in de 2e helft een paar mooie reddingen in huis, maar is in de 90e minuut kansloos bij een inzet van Giovani Lo Celso, die de eindstand op het bord schiet.