Zwak AC Milan raakt verder achterop na nederlaag bij Sampdoria

ProShots

admin • 16:39, 24-09-2017 / Laatste Update: 14:36, 12-12-2023

Sampdoria heeft een flinke klap uitgedeeld aan AC Milan. In Genoa won de thuisploeg met 2-0 van een onthutsend zwak Milan, dat graag mee wil doen om te titel.

Van die titelambities was echter behoorlijk weinig te zien, want de bezoekers creëerden heel weinig. Ondanks alle zomeraanwinsten, kwam Milan maar niet aan echte kansen toe. Van alle 6 schoten ging er geen 1 op doel. Sampdoria rook dus bloed, maar toch duurde het lang tot Sampdoria besefte dat er ook daadwerkelijk iets te halen viel.

Duvan Zapata zette zijn ploeg in de 72ste minuut op voorsprong. Ricardo Alvarez gaf er in de blessuretijd een slinger aan en besliste de eindstand op 2-0.

De achterstand van de Rossoneri op de koplopers Napoli en Juventus bedraagt na de nederlaag 6 punten. De ploeg van Vincenzo Montella moet nu dus al flink aan de bak in de Serie A.