9 spelers lijken zeker te spelen, maar wie maken PSV's elftal compleet? (poll)
i

Pro Shots

9 spelers lijken zeker te spelen, maar wie maken PSV's elftal compleet? (poll)

admin • 19:19, 14-04-2018 / Laatste Update: 13:38, 05-01-2024

Niets, he-le-maal niets liet Phillip Cocu op de persconferentie voorafgaand aan de kampioenswedstrijd tegen Ajax los over de opstelling. Toch kunnen we 9 namen uit de basiself vrijwel zeker invullen, maar wie zijn die andere 2?

De aanwezige journalisten probeerden op verschillende manieren te ontfutselen wie er zondag gaat spelen, maar een antwoord kregen ze niet. Laten we eens kijken hoe de zaken er voorstaan.

Fitte selectie

Op Maxi Romero na, is iedereen fit. Er zijn ook geen schorsingen, wat betekent dat Steven Bergwijn weer beschikbaar is. Op basis van de laatste wedstrijden met een fitte selectie, zou je kunnen stellen dat Cocu speelt met Steven Bergwijn voorin en Bart Ramselaar op het middenveld, maar gaat dat ook gebeuren?

Big Game Player Pereiro

Hun grootste concurrent Gastón Pereiro, is namelijk in goede vorm. 2 weken terug scoorde hij tegen NAC een knappe goal en afgelopen weekend maakte hij een mooie aansluitingstreffer tegen AZ. Bovendien staat hij erom bekend dat 'ie het eigenlijk altijd goed doet in grote wedstrijden.

Eh.. en nu?

En nu? Nou, het is afwachten wie Phillip Cocu kiest. Wat vinden jullie, wie moeten er spelen naast de bekende 9 namen? Die 9 spelers zijn Jeroen Zoet, Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin, Daniel Schwaab, Joshua Brenet, Marco van Ginkel, Jorrit Hendrix, Hirving Lozano en Luuk de Jong.

[poll id="878"]