🎥 | 98e minuut: Fulham krijgt een penalty bij 1-0 achterstand, maar dan doet Lookman iets DOMS

Martijn Baars • 14:48, 08-11-2020 / Laatste Update: 20:58, 13-12-2023

Ademola Lookman hoeft zich voorlopig niet te laten zien bij de fans van Fulham. De aanvaller had zaterdagavond een punt voor de club op zijn schoen, maar hij verneukte het. In een bizarre slotfase won West Ham United met 1-0.

Diep, maar dan ook héél diep in blessuretijd, kreeg Fulham nog een penalty. De tegen degradatie strijdende club heeft alle punten hard nodig, dus toen de scheids in de 98e minuut (!) naar de stip wees, kwam er een heel belangrijk moment aan.

Slappe panenka

Lookman ging achter de bal staan om de pingel te nemen, maar hij was véél te arrogant. Met een slappe panenka probeerde hij keeper Fabianski voor schut te zetten, maar hij zette daarmee alleen zichzelf voor schut. Fabianski kon de poging makkelijk vangen en dus bleef het 1-0 voor West Ham.